lauantai 29. joulukuuta 2012

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Heipä hei!
Joulu meni niin äkkiä ohi, taas kerran, mutta nythän ollaankin sitten menossa kevättä kohti, kohti uusia koitoksia!  Päivät pitenee, valo lisääntyy.  Ja jo parin päivän päästä alkaa uusi vuosi.

Mietiskelijät kirjahyllyni päällä

En tässäkään vuoden vaihteessa tee lupauksia, en ole hyvä niissä. Pyrkimyksiäni ehkä listaan; ainakin mietin mielessäni, mitä hyvää vien kuluneesta vuodesta uuteen, mitä oppimaani voin jalostaa paremmaksi. Se koskee kaikkia elämänaloja, ei vain harrastuksia.

Hienoa aasinsiltaa taas haasteeseemme :-D Tällä kertaa teemme vanhasta uutta. Jokaisella varmaankin on varastossa koru/koruja, jotka on joskus tehnyt, ollut tyytyväinen tahi ei, mutta niinpä vaan ovat jääneet sinne laatikkoon pölyttymään ja patinoitumaan. Tai ehkä on koru, jota käyttäessä olet miettinyt sen uudistamista tämänhetkiseen makuusi.

- Valitse siis koru, jolle haluat antaa uuden elämän!
- Ota kuva vanhasta korusta tai viittaa sitten julkaisussa mahdolliseen aiempaan blogi-postaukseen, jossa koru on esitelty.
- Pura koru ja käytä sen materiaaleista uudessa korussa ainakin puolet. Eli pelkkä lukon vaihto ei riitä uudistamiseksi tällä kertaa. Voit ottaa myös vaihekuvia materiaaleista ja miettimistäsi vaihtoehdoista, mutta riittää toki lopputuloksen kuvaaminen ja esittely.
- Pieni lisäys: kaulakorulla mennään.

Julkaisupäivä on sunnuntai, 13.1.

Ja ilmoitan jo, että seuraavakin haaste on muhimassa, jollet tähän ehdi!

Ilmoittautumisia kommenttilootaan, kiitos ;-)


***

Iloista ja hyvää vuodenvaihdetta! Onnea ja kauneutta tulevaan vuoteen!

***15 kommenttia:

 1. Otan tästä kiinni,olenkin ajatellut samaa asiaa joistakin vanhoista koruistani. Osan olen jo ennättänyt purkaa,mutta eiköhän joku löydy!

  VastaaPoista
 2. Mukana.. Näitä purettavia virityksiä kyllä laatikoista löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Nyt olet Mags lukenut ajatuksia! Tänä aamuna ennen kuvausreissulle lähtöä etsin korut jotka aion purkaa, onneksi en ehtinyt, joten saan kuvattua alkuperäisessä asussaan.
  Siis mukana :)

  VastaaPoista
 4. ja varmasti mukana jälleen :D tuunattavaa löytyy ;)

  VastaaPoista
 5. MUKANA!! Purettavaksi löytyy miljoonia!!

  VastaaPoista
 6. Purkaminen on tylsää... mutta imussa mennään.

  VastaaPoista
 7. Mukana! Tämä haaste tuli nyt kuin tilauksesta :)

  VastaaPoista
 8. Kyllähän tähän pitää osallistua. (: On täälläkin jo kuukausia lipastolaatikollinen vanhoja koruja odotellut uutta elämäänsä..

  VastaaPoista
 9. Olis kyllä paljon täälläkin purettavaa ja uudelleen tehtävää. Varovainen ehkä tässä vaiheessa mukana ololle. Ilmottelen vielä tarkemmin.

  VastaaPoista
 10. Mukana, lempparikoru on hieman reissussa kulunut

  VastaaPoista
 11. Tämä haaste tulee kuin tilauksesta. Miten näitä korjattavia ja muutettavia koruja onkaan kertynyt näin paljon en ymmärrä ;)
  Mukana ollaan ja sormet jo syhyävät päästä purkuhommiin.

  VastaaPoista
 12. Vieläkö ehdin mukaan? :) Purettavia koruja ainakin olis vaikka millä mitalla :)

  VastaaPoista
 13. Minäkin tulisin vielä mukaan!

  VastaaPoista