lauantai 1. joulukuuta 2012

Inspiroidu kuvasta-haasteen julkaisupäivä

Inspiroidu kuvasta-haasteen julkaisupäivä on siis tänään ja tänään on avattu myös ensimmäinen luukku; Hyvää ensimmäistä joulukuuta kaikille Ja huomenna ensimmäistä adventtia =)

Haasteeseen osallistui hyvin koruilijoita, jotka inspiroituivat kuvista ja tässä heistä lista, voitte käväistä ihailemassa heidän aikaansaannoksiaan ja jättäkää puumerkkinne heille, siitä tulee AINA niin hyvä mieli ;)

Korujen tekijät, jotka inspiroituivat kuvistani ovat:
 Miina 
 Eila 
  kuparikukka 
  outiriina 
  Marita 
  merrim 
  Jaana 
 Mags
  Arna 
  ... rok 
  Helinä 
  Sara 
  Kiralia 
  JohannaL 
  Nanti Laa 
 ♥  Satu 
Suntsa
  Vikki 
  Ninni 

Hui, yhteensä meitä osallistuu 19 suurenmoista koruilijaa, joilla kaikilla on oma tyylinsä!
Sitten vaan kierrokselle!!
Kiitos OSALLISTUJILLE! Otetaan joskus uudestaan ;)

6 kommenttia:

 1. Olen myöhässä. Pahoitteluni tästä. Yritän viimeistään maanantaina julkaista oman koruni. Muilla on ollut upeita koruja.

  VastaaPoista
 2. Koru on tehty, kuvattu, mutta en pysty niitä koneelle siirtämään. Kortinlukija on kadoksissa, johto jo aikoja sitten. . . =o(

  Tietokone hajosi viime viikolla, ja nyt on kortinlukija kadonnut jonnekin. Tekniikka tökkii!!!

  Siirrän korukuvat heti tänne, kunhan keksin tuohon ratkaisun. Viimeistään kun pääsen kauppaan ostamaan uuden, tai löydän vanhan.

  Rauhaisaa ensimmäistä adventtia! =o)

  VastaaPoista
 3. mulla myös odotuttaa huomista... ollut himppasen verran hoppua, mutta ehdottomasti tähän haasteeseen tahdon ottaa osaa :)

  VastaaPoista
 4. No huh! onneksi on muutama muukin matti myöhäinen. Tajusin nimittäin tossa tunti sitten, että se 1.12. oli jo eilen. Koko ajan olen vaan miettinyt että sunnuntaina sunnuntaina :D No nyt on julkaistu kuitenkin!

  VastaaPoista
 5. Voi itku, mä niin unohdin tämän! Olin norjassa reissussa ja nyt painaa opiskelut päälle, voi ei, ja anteeksi kun en tehnyt mitä lupasin!

  Teillä muilla on kyllä upeita luomuksia! :)

  VastaaPoista