sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Siemenet on kasvaneet!


Tässäpä alla linkit vuoden viimeiseen haasteeseen osallistuneiden blogeihin.
Tällä kertaa oli haasteena siemenhelmet ja näinkin moni lähti mukaan, wau! Kiitos teille!


Jaana

Ellieli

Sorsaska

Eila

Koralli

Outiriina

Helinä

...rok


Ja tietenkin tuonne alas kommenttilootaan saa huudella, jos on innostunut ottamaan osaa vielä viimetingassa :-D

Allekirjoittanut kyllä lupaa kiertää valmiit työt ihailemassa illalla, kunhan saapuu kotiin nimppari-synttäri-pikkujoulu-kutsuilta.

***

4 kommenttia:

 1. hei ystävät! huomasin eilen , että osa blogini vierailuista tulee sivuilta, joiden sisältö on epäasiallista roskaa … olen sulkenut blogin ja koitan sevitellä, voiko tällaisia - ehkä hakukoneiden kautta ilmestyviä ??? vierailijoita jotenkin rajata pois … palaan jos ongelma ratkeaa …

  VastaaPoista
 2. Hei rok,
  yritän auttaa, jos vain osaan, joku muu voi osata paremmin.
  Itsellä on kommenttien valvonta päällä, eli mulla kommentit ei näy ennenkuin olen tarkastanut ne. Se onnistuu klikkaamalla hallintapaneelissa blogisi nimeä, sitten valitset asetukset, tekstit ja kommentit, siellä kommenttien valvonta ja täppä kohtaan 'aina'. Samasta kohtaa voit valita kuka saa kommentoida (itse en voi sitten kommentoida, jos laitat siihen alimpaan, 'vain jäsenet' -kohtaan täpän).

  Epäasialliset kommentit voi poistaa kohdasta kommentit, julkaistu (jos oot jo ehtinyt julkaisemaan),sitten valitset vaan ne viestit jotka haluat poistaa ja painat poista -näppäintä. Jos et vielä oo ehtinyt julkaisemaan, niin poistat vaan kylmästi asiattomat viestit odottaa tarkistusta -kohdasta.
  Toivottavasti tästä nyt oli apua, mä kun en mikään kauhean hyvä opastaja ole.

  VastaaPoista
 3. Nyt kävi niin köpelösti, etten jaksanut ja muistanut tehdä haastetyötä. Jos saan armoa, voin yrittää myöhässä värkätä korun tähän...

  VastaaPoista