sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Vuoden viimeinen haaste

Heipä hei!
Suurkiitos edelliseen haasteeseen osallistuneille ja kiitos myös kaikkien osallistujien puolesta niille blogivieraille, jotka uutterasti kiersivät blogeissa haastekorut katsomassa ja kommentoimassa!

Olipa taas upeita tuloksia, kauniita ja persoonallisia koruja, ilo silmälle :-)***

Ja eiköhän me tänä vuonna vielä pinnistetä yksi haaste? Tiedän, että itselleni tämä ainakin tulee olemaan todella vaikea toteutettava, mutta jos vain saan ahaa-elämyksen, aion yrittää.

Tunnustan, että ensin ajattelin, että vimppa haaste voisi olla jotakin suurta, statement-koru, mutta onkohan se jo aivan passée?
No, päädyin pohdinnoissani johonkin vähän pienempään ;-D Siemenhelmiin! Mutta sehän tiedetään, että siemenhelmistä voi tehdä joko pienenpientä tai suurensuurta. Antakaahan taas mielikuvitukselle valta! Korua ei tarvitse toteuttaa kokonaisuudessaan siemenhelmillä, mutta pääosa annetaan niille. Siemenhelmiksi lasketaan kaikki pikkuhelmet 10/0 - 11/0 - 15/0, delicat, tsekkiläiset, Miyuki- ja Toho-helmet ym. Jokaisellahan lienee suosikkinsa. (Laittakaa huomautuksia kommentteihin, jos listassa on jotain omituista, en ole siemenhelmien asiantuntija!)
Tekniikka on aivan vapaa, voit käyttää neulaa ja lankaa, vaijeria, metallilankaa, nyöriä, nauhaa, mitä vaan! 

Aikaa on tällä kertaa runsaasti, jotta halukkaat voivat toteuttaa/opetella työläämpiäkin töitä. Muistakaa silti, että jos oma aikataulunne ei suureellisiin riitä, niin korut ne on korviksetkin...
Mutta aikataulu siis: ilmoittautumisia alle ja valmiita töitä esitellään 1.12. eli aikaa on kuusi viikkoa. Riittääkö se?

Lähtekää taas rohkein mielin mukaan!

***

12 kommenttia:

 1. Mukana, vaikken ole siemenhelmistä oikein muuta tehnyt kuin pujotellut muutamia vaijeriin :) Jos nyt yrittäisi jotain uutta.

  VastaaPoista
 2. Oon niin monta kertaa ajatellut osallistuvani näihin haasteisiin, ja aina jäänyt tekemäti. Nyt on kyllä pakko ainakin yrittää, siemenhelmethän huutaa jo pääsemistä hyppysiini ;)

  Mä itse lasken siemenhelmitöihin sellaiset joissa on käytetty neulaa ja lankaa, riippumatta helmien koosta. No kyllä niissä aina on niitä siemenhelmiä mukana ainakin vähän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmis on ja ajastettu :)
   Löytyy sitten huomenna täältä: http://pidipompidi.blogspot.fi/

   Poista
 3. Argh, olisi ihana olla mukana, mutta epäilen, ehdinkö siemenhelmiä... Mutta tulkinnathan on olleet aina väljiä, eikös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, Sorsaska! Tekemisen ilo on tärkein :-D

   Poista
 4. Yritän jotain rustata minäkin, vaikka epäilenkin onnistumista. Mutta väljällä tyylillä:)

  VastaaPoista
 5. haaste onkin tällä kertaa oikeasti Haaste, isolla hoolla. tuleehan noita siemenhelmiä käytetyksi kevennyksenä useinkin varsinkin kaulakoruissa, mutta jospa tällä kertaa saisin aikaan jotakin ihan muuta... yritän ainakin, sanottaisiinko niin kuin urheilijat pruukaa, että parhaani teen ja katsotaan sitten mihin se riittää ;) vaikka tämä ei kilpailu olekaan, onneksi :D

  VastaaPoista
 6. Joo osallistun vaikka siemenhelmiä en ole käyttänyt kuin välihelminä mutta yritetään jotain muuta:-)

  VastaaPoista
 7. vieläkö voi ilmoittutua ??? minäkin esittelisin pikkuhelmityön huomenna …

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...rok, tottakai, laitetaan listaan :-D

   Poista
  2. en kuitenkaan osallistu … anteeksi veivaaminen !!!

   Poista