sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle: Toinen julkaisupäivä

On jälleen tullut aika esitellä vaihtorinkimme korutuotoksia. Nythän meillä on käynnissä jo toinen julkaisupäivä ja jäljellä vielä yksi julkaisupäivä ensi sunnuntaina. Koruja on syntynyt hurjalla tahdilla jo aika monta. Täytyy sanoa, että tämä helmivaihto on kyllä haastanut ainakin allekirjoittaneen monella tasolla:

1. On pitänyt käyttää materiaaleja ja värejä, joita ei ehkä koskaan muuten olisi tullut käyttäneeksi
2. On pitänyt suunnitella koruja varsin rajallisesta tarvikemäärästä, jonka värit ja matskut eivät suinkaan ole käyneet yksiin ihan helposti

Toisaalta olen saanut suunnattomasti iloa siitä, että:

1. On joutunut vaivaamaan aivonystyröitään, jotta onnistuisi
2. Jokaisen osallistujan paketista löytyi jotakin aivan ihanaa, jonka ympärille mielellään sommitteli koruja

Minusta tuntuu, että jokainen osallistuja on lähtenyt mukaan tosi ennakkoluulottomasti ja kokeillut rajojaan. Se on hienoa!

Mutta nyt siihen pääasiaan, eli koruihin:

Heidi - Korut by Helyes
Helmi - Simplicity
Outi - Outiriina
Helena Katarina - Mossycoat Crafts


2 kommenttia:

 1. Samat asiat ovat olleet haastavia mullekin. Toisaalta näyttää siltä, että luovuudella on välillä ihan hyväkin olla jotain reunaehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ehdottomasti! Välillä on ihan melkein tuskastuttanut oma mielikuvituksen puute, kun matskut eivät ole tuntuneet käyvän yksiin. Mutta toisaalta ne koetut ahaa-elämykset ovat sitten olleetkin paljon voimakkaampia, kun on ensin joutunut tosissaan vaivaamaan päätään. Ja toisaalta kuten sanottua, osa materiaaleista oli tosi yllättäviä - sellaisia mitä ei olis muuten ehkä käyttänyt/ostanut koskaan, mutta joita oli tosi helppo ja mukava käyttää.

   Päätin ihan suosiolla, että jos aivan tosissaan tulee blokki niin käytän surutta omasta varastosta tavaroita. Onneksi on tuo jokeri :)

   Poista