sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle: Ensimmäinen julkaisupäivä

Aikaisemmin syksyllä Mags esitteli täällä korukoplassa aivan ihastuttavan haasteen. Haasteen ideana oli, että osallistujat kasaavat toisilleen helmipaketit, joiden sisällöstä sitten tehdään erilaisia koruja. Tästä innostuneena kasasimme neljän porukan ja kävimme mekin vaihtelemaan.

Meitä oli mukana lisäkseni Helmi, Heidi ja Outiriina. Tällaisia ihanuuksia paljastui paketeista:

Outilta tulleita aarteita.

Helmiltä tulleita aarteita.

Heidiltä tulleita aarteita.

Oma pakettini.

Olin tosi ilahtunut kaikista paketeista, sillä niistä löytyi sopivasti haastavia materiaaleja ja monenmoisia ihanuuksia. Toivottavasti omat huopapalaseni eivät säikäyttäneet ketään. :)

Esittelemme valmiita koruja kolmena sunnuntaina, eli tänään 11.11., ensi viikolla 18.11. ja sitten vielä seuraavalla viikolla 25.11.

Ohjeet korujen valmistamiseen olivat seuraavanlaiset ja ne on otettu Magsin alkuperäisestä haasteesta:

1.Koru tai setti, jossa käytetään osia kaikista viidestä tarvikepaketista. Lisäksi voi käyttää hiukan oman varaston tarvikkeita.

2.Koru tai setti, jossa käytetään mahdollisimman paljon yhden, vain yhden, vieraan satsin (siis ei-oman) tarvikkeita. Lisänä saa käyttää oman varaston tarvikkeita.

3.Jokeri - Koru tai setti liittyy kiinteästi tai löyhästi haasteen tarvikkeisiin.


Mutta pitemmittä puheitta - menkää ihmeessä ihastelemaan valmiita tuotoksiamme!
Osallistujien blogit:
 

Allekirjoittaneen koruväkerryksiä ilmestynee blogiin vasta iltasella. Olen tietysti sopivasti kärsinyt koko viikonlopun aivan mahtavan jomottavasta migreenistä, joten kaikenlainen luova toiminta on ollut aivan olematonta. Vasta nyt pääsin raahaamaan itseni tietokoneellekin. Mutta käykää ihmeessä jo ihastelemassa muiden koruja, upeita juttuja on syntynyt!

3 kommenttia:

 1. Hienoja tuloksia ja lisää odotellaan :-D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Helenalle tämän haasteen vetämisestä ja kaikille vielä kerran kiitokset ihanista paketeista. Tämä on ollut tosi hauskaa ja sopivasti haastavaa. Ja tätä hauskuutta jatkuu vielä kaksi viikkoa :) ..niin niistä huopapalasista... mulla ainakin on idea valmiina, mutta säästän sen viimeiseen julkaisukertaan. Jos siis toteutuskin onnistuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset itsellesi osallistumisesta ja ihanasta paketista! Kiva kuulla, että huopapalaset ei pelottaneet liikaa. Meiltähän tuli melkein kaikilta paketissa jotakin kangasta tai vastaavaa - hauska nähdä, mitä kaikkea niistä saa sommiteltua. :)

   Poista