torstai 5. toukokuuta 2011

Haaste 6B - Ihanat valmiit tuotokset

Meidän ringin postaus viivästyi nyt melkoisesti kenkkuilevan postimiehen takia - mutkia on ollut matkassa useampaankin otteeseen. Mutta nyt vihdoin sai viimeinenkin osallistuja valmiin korunsa postissa. Tässäpä kuvat pidemmittä puheitta:


Em:n pullopostikoru kehittyi matkanvarrella oikein merelliseksi, ja pulloon tuli lopulta jokaiselta osallistujalta pikkuinen muisto.


Saran alkuperäinen riipus vaihtui tähän kevään vihreään ja ihania vihreitä helmiä on näköjään löytynyt muidenkin koruilijoiden kätköistä!


Nirunarun kukkariipus yhdistettiin sopiviin väreihin ja pieniin kukkiin, sekä hopeiseen ketjuun. Tämä lopputulos olisi kiva nähdä kaulassa... ;)


Helmiäisen sydämenmutoinen kellokoneistoriipus yhdistettiin sitten kaikkeen vanhaan, tummanpunaiseen ja vanhaan oranssiin. Tämän viimeistelin itse ja voin sanoa että edellisen koruilijat ovat kyllä tehneet mahtava työtä!


Niinan kelloriipus näytti tältä tullessaan takaisin. Tekijä ei esittänyt mitään toiveita korun suhteen, mutta kummasti sieltä luukusta tipahti aivan uskomattoman kaunis koru yksinkertaisella värityksellä ja monilla riipuksilla. ;)

Omasta puolestani voin sanoa että koru on kyllä nyt jo yksi lempparini. Sen lisäksi että se on muuten vain aivan ihana, on tämä ollut minusta aivan mahtava haaste ja on mukava tietää että on itse pässyt osaksi noin monen muun ihmisen korua! Kiitokset kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti