perjantai 22. huhtikuuta 2011

Haaste 6, Ihanat Valmiit Korut

Korukoplan kuudennen haasteen hurmaavat  korut ovat  valmiit. Ne valmistuivat  hurjan nopeasti, reilusti suunniteltua aikataulua nopeammin . Tänään onkin siis aika esitellä  pätkäkoru-haasteen valmiit korut. Jos et tiedä tai muista, mistä tässä haasteessa on kyse, löydät tietoa tästä.

Haluankin kiittää kaikkia osallistujia, Amaliaa, Solea, Vikkiä ja Magsiä; tämä on ollut hurjan jännittävää, hauskaa, haastavaa ja opettavaista! Kiitos Ihanaiset !!!!

Jokaisen osallistujan valmiin korukuvan vieressä on linkki korun riipusosan tekijän omille blogi -sivuille. Riipusosan tekijähän saa tämän valmiin korun itselleen.  Sieltä löytyy lisää kuvia ja mietteitä matkan varrelta.

Amalian Mysteerin Avain:Mysteerin avain-riipuksesta syntyi moniosainen pitkä kaulakoru.
Tästä henkäyksen kevyestä, lilan sävyisestä korut voit lukea lisää Amalian aareet  blogista.

Solen Jord:Solen kauniissa lyhyessä vihreänsävyisessä kaulakorussa on kauniita vihreän sävyjä ja metsäistä tunnelmaa. Solen omasta korusta voit lukea lisää Solen spiraalit-blogista.


Vikin Muutos:
Vikin kauniissa kaulakorussa on hopeaa, erilaisia kivihelmiä ja hempeitä värejä. Tästä korusta voit lukea lisää Vikkityyli-blogista.
Niinan  Muisto:


Niinan rakuhelmi -riipus sai jatkoksi taitaavaa lankapyörittelyä ja ihania erilaisia helmiä .
Tästä kauniista pitkästä kaulakorusta voit lukea lisää Korut ja kommervenkit-blogista.


Magsin Consuelo:


Magsin kaulakoru on upea, todellinen  mixed media koru, jossa on käytetty hyvin erilaisia materiaaleja. Tästä kauniin monimuotoisesta kokonaisuudesta voit lukea lisää Mags koruja -blogista.

               Nautinnollista pääsiäisen aikaa!

                                               -Niina-

1 kommentti:

  1. Kauniita koruja kaikki! Uskomattoman hienoja kokonaisuuksia, ja kaikki osat liittyvät niin saumattomasti yhteen, että on vaikea uskoa, etteivät ole yhden ihmisen tekemiä vaan "ryhmätyötä" :)

    VastaaPoista