keskiviikko 25. elokuuta 2010

Korukoplan työnäyte: Violetit kolmiot

Kolme rohkeaa koekaniinia ottivat osaa Korukoplaan ja napoivat lähettämistäni käsintehdyistä polymeerisavihelmistä kukin omanlaisensa korut. Jokainen sai 12 violettia kolmion muotoista helmeä, joista he rakensivat mieleisensä lopputuloksen. On mielenkiintoista ihastella erilaista designia ja huomata, miten moneksi yhdestä ja samasta helmestä voi olla. Ja tällaisia nämä ihanaiset olivat työstäneet:

Ensimmäisen korusetin askarteli Anna. Hän yhdisti kolmioihin ametisteja, lasihelmiä, hopeaa ja satiinia. Lopputulos on ihana! Rannekorun lukossa roikkuva pisara on hieno yksityiskohta. Ja rusetti kruunaa kaiken, se tekee setistä ylellisen!

Toisen setin teki Ninni, joka lisäsi säihkettä kirkkailla ja roosan värisillä helmillä. Mukaan pääsi kaunis riipuskin. Korvakorut saivat suloiset hatut! Ninni osaa yhdistää helmien sävyjä ihanasti, ja tässä tummien helmien kevennys onnistuu loistavasti.

Marjo sommitteli korun, jossa on aiemmin tekemäni ristiriipus. Kristallit tuovat mukaan kaunista kimmellystä, ja antrasiitin värisen korumetallin käyttö on mainion tyylikäs ratkaisu! Värisävyt tukevat toisiaan ja kokonaisuus on rauhallisen harmoninen.

Kiitos teille, designerit! :-) Mielelläni kuulisin (lukisin), kiinnostaako käsityöblogien pitäjiä tällainen korukoplailu jatkossakin. Että kokeillaanko joskus toisenkin kerran? Korukoplan "säännöt" löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti