keskiviikko 25. elokuuta 2010

Haaste 3

Muistatko Korukoplan, jonka Akvamarin-korun Lea järjesti parikin kertaa keväällä? Silloin jo lupasin vuorostani 'emännöidä' vastaavaa tempausta.

Haluatko lähteä nyt mukaan hieman salaperäisemmin vihjein? En laita siis materiaalista kuvaa, kerron vain, että jos sinua inspiroi värien vahva vastakkainasettelu, niin varmaankin inspiroidut myös tarjoamistani kivistä! Laadultaan ne eivät ehkä ole parasta AA-luokkaa, mutta hyvin puhuttelevia silti. (Voit pyytää vinkkikuvaa sähköpostitse.)

Kiviä on ainakin viidelle ja voit ilmoittautua tämän postauksen kommenttiosioon. Kivi/kivet muodostavat vain osan korusta, joten joudut ehkä hiukan lisähankintoihin, vaikka varastossasi varmasti on jo valmiina sopivaa seuraa.


Kopsaan tähän Akvamarinin säännöt, hieman täksi kerraksi muunneltuina:

Mikä on Korukopla?
Tiimi koostuu helmiharrastajista, jotka lupautuvat tekemään korun, jossa on käytetty lähettämäni kivihelmi/kivihelmiä ja julkaisemaan lopputuloksen blogissaan sovittuna päivänä. Ehdotan päiväksi tällä kertaa sunnuntaita, 19.9. klo 19.

Kuka voi osallistua Korukoplaan?
Tiimin kokoonpano on kertaluontoinen. Eli jos omistat (käsityö)blogin ja innostut tästä haasteesta, ilmoittaudu mukaan Korukoplaan tämän postauksen kommenttiosiossa. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Korukoplalaisten kulloinenkin määrä vaihtelee riippuen ilmoittautujien ja vapaana olevien helmien määrästä.

Mitä korukoplalainen tekee?Tiimin jäsen suunnittelee ja toteuttaa korun sovitun ajan sisällä. Sen jälkeen tiimiläinen ottaa korusta kuvan ja lähettää kuvan minulle. Samalla tiimiläinen antaa minulle oikeuden julkaista kuvan omassa blogissani. Korukuvat julkaistaan sovittuna ajankohtana yhtaikaa ja toivomus on, että linkität muiden sen kertaisten osallistujien korupostaukseen, jotta mahdollisimman moni näkee, mitä saamme aikaan! Kivet ovat osallistujan omaisuutta siitä hetkestä, kun hän ne käsiinsä saa.

Ja se hyöty oli?Tällaista tehdään silkasta luomisen tuskasta ja ilosta, maineesta, kunniasta ja uteliaisuudesta ;-D


Haasta itsesi ja kaverisi mukaan!! 'Säännöistä' huolimatta tämä on iloista meininkiä :-)
Ilmoittaudu pian, niin saat myös postia pian!


*************
Blogger Akvamarin said...
Hep! Kivaa! Mukana ollaan! :-)
25/8/10 07:48
Blogger Piki said...
Samoin.
25/8/10 08:11
Anonymous Mags said...
Kiva, kamut :-D Laittakaa mukaanlähtijät sähköpostiini magsille ät gmail piste com osoitetietonne, niin saan lähetykset postiin!
25/8/10 09:42
Blogger Petra said...
Mukana ollaan! Jään odottelemaan postia. :)
25/8/10 10:23
Blogger anna said...
oijoi... uskaltautuiskohan itekkin mukaan... joo. meni syteen tai saveen ni mukana ollaan :D
25/8/10 10:34
Anonymous Mags said...
Jei! Kiva, porukka täynnä, koska mulla on yks 'pakkohaastettu' mukana :-D Ja jos joku vielä aivan välttämättä tahtoo sokkona mukaan lähteä, niin ok ;-D Kyllä kivejä löytyy...
25/8/10 10:48
Blogger Ninni said...
MUKANA!!
25/8/10 11:14
Anonymous Mags said...
Hyvä! Ninni vielä mukaan :-)
25/8/10 11:28
Blogger marjo said...
laskin viiteen ja kysyn kuitenkin, pääseekö mukaan ? itku ei tule,jos ei pääse. ystävällisesti marjo :)
25/8/10 11:40
Anonymous Mags said...
Marjo vielä mukaan; nyt ehkä vihellän poikki :-D
25/8/10 11:55
Anonymous Sirpaliina said...
:( taisinpa juuri ja juuri myöhästyä, mutta toivotan teille kaikille ihania askarteluhetkiä :)
25/8/10 12:11
Anonymous Mags said...
Sirpaliina! Olen varma, että näitä koplauksia järjetetään syksyn mittaan lisää - laitetaan sinut listalle seuraavaan :-D
25/8/10 12:18
Blogger anna said...
ihan vaan tuli mieleen... ootteko aatelleet näille korukoplailuille jotain ihan omaa blogia... eivät vanhemmat "haasteet" hukkuisi.. :)
25/8/10 12:28
Anonymous Mags said...
Anna, tuo on hyvä ajatus, laitetaanpa toimeksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti