keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kysellen eteenpäinAloitetaanpas sitten uusi vuosi täällä melkein autioituneessa blogissa! On jo tullutkin kyselyjä, milloin Koplassa tapahtuu - no nyt!

Kyselen alkajaisiksi hiukan toiveitanne, mutta koitetaan saada rivakasti tämän vuoden ensimmäinen haaste käyntiin.

Kolmea erilaista aihetta olen tässä viime viikot ajatuksissani pyöritellyt - laitan tuohon sivupalkkiin taas kyselyn. Valitkaa mieluisin aihealue; täsmällinen haaste tulee sitten seuraavassa postauksessa. Anna vastausaikaa vain muutaman päivän, että päästään sitten hommiin tosiaan mahdollisimman nopeasti.

Laajasti aiheet ovat kirjallisuus/elokuvat/ketjun punominen. Heh ;-D

Vaikka et edes aikoisi osallistua juuri tähän haasteeseen, vastaa kyselyyn ja kerro itseäsi kiinnostavin aihe!
Kommentteihin saa kertoa lisää ajatuksia! Ja Korukoplan haasteisiinhan voi osallistua, jos sitoutuu esittelemään haastekoruja blogissaan. Saatte myös mainostaa taas tätäkin haastetta, tervetuloa mukaan!

Vastausaikaa lauantaille asti...***

J.k. Etsin myös innostuneita hiukan uudenlaiseen vaihtorinkiin! 
Laita viestiä minulle sähköpostitse magsille ät gmail piste com

***

10 kommenttia:

 1. Kiitos Mags talviunilta herättelystä! Nämä haasteet on niin kivoja, kun pakottavat ajatteluun, ja myös toimintaan. :) Ja toisten töistä saa mukavasti ideoita, joten toivottavasti moni lähtee mukaan.

  Olinkohan hankala, kun valitsin "joku muu"... No kun en osannut noista valita, kaikki periaatteessa käy. Itselläni olisi nyt hinku kokeilla virkkausta tai macrameta. En tiedä miten laajasti tuo "ketjut" pitäisi ajatella, mutta senkin tiimoilta voi tehdä vaikka mitä kokeiluja. Mutta olkoon aihe mikä tahansa, olisi hyvä, jos olisi aika tarkat raamit (, joista on sitten lupa sopivasti livetä, jos on tarvis :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja periaatteessa oon kiinnostunut vaihtoringistäkin, kun vähän enenmmän tulee tarkennusta. :D

   Poista
 2. Vihdoin<3 Omat ideat alkaa olla lopussa....

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista, kamut.
  Tietysti toivoin, että jos vastaa 'joku muu', niin kertoo sen ehdotuksensa sitten tänne kommentteihin ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että olin vähän epäselvä tuossa "joku muu" ehdotuksessani. Siis se mun ehdotukseni oli virkattu tai macrame koru. ;) Mutta siis kaikki käy. Mitään käryä ei mulla noilla tekniikoilla tehdyistä koruista ole, että sinällään ihan hatusta vedetty idea.

   Poista
  2. Hei miten mainiota, mullekin oudot tekniikat, mutta pohdintaan :-) Kiitos.

   Poista
 4. Mukana, oli sitten aiheena virkkaus kirjallisuus tai joku muu, kunhan saa inspiroitua ja värkätä jotain ihan muuta kuin yleensä. Fimo on mun lemppari tällä hetkellä

  VastaaPoista
 5. ketjun punominen ei kyllä meikäläiseltä luonnistu! Muuten kelpaa melkolailla kaik.. :)

  VastaaPoista
 6. minä olenkin jo käynyt kurkkimassa moneen kertaan korukoplassa josko uutta haastetta pukkaisi... kaikki käy, ja hei, innostunut myös vaihtoringistä :)

  VastaaPoista