maanantai 3. joulukuuta 2012

Kiitos ja viikon vinkit

 Vielä kertaalleen "virallinen" kiitos kaikille teille hassuille, hauskoille, ihanille korutytöille!!
Kirjoitinkin Korallin blogiin kuinka uskomattoman yllättynyt, otettu ja kuulkaa, nolokin, olen - 
en ole tällaista hemmottelua millään ansainnut! 
Yritän silti päästä yli hämmennyksestä ja iloitsen suuresti jo tähänastisista herkuista :-D
<3  KIITOS-KIITOS-KIITOS  <3

 Eikös olekin ihanat ja kauniit nuo Korallin ompelemat pitsein koristellut pussukat!


 ***

"Vastalahjana" ajattelin vinkata teille kaikille (näitähän minulta niin usein kysellään) joka viikko jouluun asti pari mukavaa kauppaa, joista olen mielestäni saanut  ystävällistä palvelua ja rahoille vastinetta.
Kerron kohtuuhintaisen kaupan ja sitten hinnakkaamman, mutta luotettavaksi ja laadukkaaksi kokemani ostopaikan. Tiedättehän silti, että asiat muuttuvat ja onnestakin näissä ulkomaiden tilauksissa joskus on kyse! Monet käyttämistäni kaupoista ovat toki kaikkien tiedossa ennestäänkin, ja, omat kauppalöytönne voivat olla paljon parempia ja edukkaampia.

Viikon vinkit:


Tämän viikon edullisempi vinkki, ehkä olet jo Helmetin foorumin kautta löytänytkin tänne - kohtuuhintaista Thai-hopeaa, nopea ja ystävällinen palvelu! 
Ja hinnakasta, mutta niin ihanan ylellistä hemmottelua koruharrastajan aisteille tuo tämä toinen hopea- ja vermeil-helmien myyjä. Täältä löydät erikoisempiakin hill tribe helmiä ja osasia; kivihelmet ja makeanvedenhelmet ovat kalliita, samanlaatuisia saa edullisemmin muualta.

Ja yksi kauniiden kivihelmien myyjä - täältä on tullut sekä pettymyksiä että sydämentykytyksiä, jälkimmäisiä enemmän, katsokaa tarkkaan kuvat! Kyllä, käytän paljon Etsyn tarjontaa :-)

Iloa joulun odotukseen!
 ***


4 kommenttia:

 1. Ole hyvä Mags.

  Tämä on meiltä kaikilta korutytöiltä, vaikka ei ihan kaikki ehtineetkaan mukaa, mutta uskoisin että ovat silti henkisesti mukana. Haluan kiittää muidenkin tyttöjen puolesta sinua Korukoplan haasteiden vetämisestä, sekä myös korutyttöjä. T:) Koralli

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle Mags, oma myöhässä oleva yllätykseni on vielä tulossa. Myöhästyin, mutta en unohtanut. Koralli tosin paketoi kaiken todella kauniisti.

  VastaaPoista
 3. Nyt villasukat jalkaan, kaakaota kuppiin ja nauttimaan! :-)

  Ja kiitos Korallille ihanista käärösistä!

  VastaaPoista
 4. Tämähän on hieno juttu; saamme kaikki vielä tällä tavoin "lahjan" sulta. :) Mekin, jotka emme päässeet rinkiin mukaan. (Esim. minä en tiennyt asiasta mitään.)

  VastaaPoista