sunnuntai 16. tammikuuta 2011

tilannekatsaus

Noniin, Korukopla-haaste on nyt edennyt seuraavaan vaiheeseensa. Osallistujat ovat selvillä ja kirjeet on kiikutettu postiin. Riipukset siis saapuvat alkuviikosta uusille omistajilleen jonka jälkeen alkaakin se haasteen luova puoli. Muistutan vielä, että valmista tulisi olla viimeistään 20.2. Laittakaa siis tuohon päivään mennessä kuvat minulle sähköpostiin annanaarteet (at) gmail.com. Julkaisen valmiista tuotoksista kuvat täälä blogin puolella, jonka jälkeen voit esitellä valmiin korun myös omassa blogissasi. Aiempina kertoina osallistujat ovat olleet todella nopeita, mutta tosiaan viimeiseen (tai siis 20. ) päivään asti saa kyllä ideaa hieroa.

Ja tällä kertaa mukana ovat Tanja, Niina, Haltiakummi sekä Henkka. Lisäksi yksi kakkoslaatuinen riipus lähti Nellille, voi siis olla että saamme nähdä vielä viidennen korun.

Ennen valmiiden tuotosten esittelyä kannattaakin käydä tutustumassa näiden viiden osallistujan ihaniin blogeihin.

Toivotan tsemppiä ja inspiraatiota kaikille. Jos matkalla tulee mutkia tai epäselvyyksiä, niin pistäkää kysymyksiä tai tsemppauspyyntöjä sähköpostiin. Autan parhaani mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti