maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kurkistus

Hei kamuset!

Korubloggaajien tarvikevaihto-haaste on loppusuoralla, jo ensi sunnuntaina esitellään valmiita koruja!

Haasteen alkumetreillä tuntui, että aikaa on vaikka kuinka. Sitten tuli lämpimien säiden aalto ja ainakin meikäläinen laittoi vaihtotarvikkeet hetkeksi jääähylle, ideoita oli aivan liikaa ja päättäminen vaikeaa. 

Nyt on lukuisien pähkäilyjen ja kokeilujen jälkeen viimeinkin pari korua aivan valmiina ja ainakin yksi puolivalmiina. Tässä kurkistus, sunnuntaina koko koru ;-)Mitenkäs teillä toisilla on edennyt? Ainakin blogeissa näytillä olleet tarvikkeet ovat minun silmissä näyttäneet hyvinkin inspiroivilta, tosin myös haastavilta.

Onko teidän mielestänne aikaa ollut liikaa vaiko liian vähän? Vai sittenkin sopivasti? Muita huomioita tulevia tarvikevaihtoja ajatellen? (Voitte halutessanne laittaa meiliä allekirjoittaneelle!)


Laitan lauantaina osallistujalistan blogilinkkeineen tänne Korukoplan blogiin ja toivon jälleen, että osallistujat, käytte sunnuntaina huikkaamassa sen postauksen kommentteihin, kun olette julkaisseet tarvikevaihdon korut omassa blogissanne!

Mukavaa viikkoa itse kullekin!


**********

4 kommenttia:

 1. Ihan sopivasti on ollut aikaa saada valmista, vaan täytyy tässä pieni loppurutistus vielä tehdä :) Ainakin saamani tarvikkeet olivat hyvin innostavia :)

  VastaaPoista
 2. Aikaa on varmasti riittävästi. Ihan kaikkia värkkejähän ei ole pakko tähän hätään käyttää. Havaitsin koruja tehdessäni, että Suomi-soppa olikin paljon motivoivampi kuin kansainvälinen. Sen kanssa taitaa tulla hiki... :D

  VastaaPoista
 3. Ihan tarpeeksi aikaa, mutta kiitos muistutuksesta :D Yhden setin olen tehnyt, mutta vielä pitäis ainakin yks riipus käyttää ennen sunnuntaita. Ideoita on enemmän kuin taitoa...

  VastaaPoista
 4. Hyvä vaihto on ollut ja aikaakin tarpeeksi.Itselläni jää yksi koru vaiheeseen,mutta tulee jossain vaiheessa myöhemmin postaukseen. Ei ehdi ihan määräpäivään mennessä. Mutta koruja postaukseen tulee kuitenkin :)

  VastaaPoista