sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Haaste 6B: Riipukset

Lyhyesti ja ytimekkäästi, tässä esittelyssä myös kaikki 6B -ringin keskenään hyvin erilaiset ja persoonalliset riipukset:
Jaanan riipus, josta Jaana kertonee lisää Nirunarun nyörit -blogissaan.
Em:n riipuksessa on pieni lasipullo, jonka sisään Em toivoi jokaisen osallistujan laittavan yhden pienen helmen. Emin töistä ja tästä riipuksestakin voitte lukea lisää hänen Korupeukalo -blogistaan.
Saran riipus on koostuu hänen itse tekemästään lamppulasihelmestä, hopealinkistä ja lukosta. Käy lukemassa lisää taiteilijan Saran korut -blogista.
Niinan riipuksessa on vanha kellotaulu sekä ketjussa roikkumassa hopeoitu lehti, lasihelmi ja lasisäröhelmi. Pientä kotoilua -blogissa kerrotaan lisää riipuksesta.
Helmiäisen You make my heart beat -riipuksessa on sydän hopeasavea ja kellorattaat vanhasta herätyskellosta. Sterlinghopealankaverkon sisällä on lasisydän ja rattaisen päällä on sterlinghopeiset välihelmet. Lisäksi riipuksesta roikkuu messinkisydän, korumetalliset siivet sekä lasisydän. Helmiäisen blogiin Helmipuoti Helmiäinen tulee varmasti korusta myös lisätietoa ja enemmän kuvia.


Nämä kaikki mahtavat riipukset lähtevät sitten huomenna maanantaina 21.3. matkaan järjestyksessä Nirunaru -> Em -> Sara -> Niina -> Helmiäinen ->
Makan varrella tekijät varmasti kirjoittelevat tekemisistään omiin blogeihinsa, toivottavasti kuitenkin niin etteivät yllätykset paljastu ;) Yritän päivitellä parhaita paloja myös tänne. Lopullisten korujen olisi tarkoitus olla toisen ringin tapaan valmiina 30.4.


Itse olen aivan ihastunut kaikkiin, enkä malta odottaa että pääsen jatkamaan haastetta!

6 kommenttia:

 1. Wau, hienoja. Kaikki riipukset ovat upeasti niin erilaisia. Kyllä teilläkin on haastetta kerrakseen. Tsemppiä matkaan :D

  VastaaPoista
 2. Sanon yhteisesti teille kaikille - WAU! Nämä ovat kaikki hienosti eri tyyliä, mukava nähdä mitä syntyy :-)

  VastaaPoista
 3. Haasteellisia on nämäkin riipukset, todella milenkiintoista seurata tätäkin projektia.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista piti kirjoittamani =)

  VastaaPoista
 5. Miten mielenkiintoisia ja erilaisia riipuksia.
  Kiva kun saitte porukan kokoon, tämä on hauskaa!

  VastaaPoista
 6. Tätäkin korukoplan haastetta on niin mielenkiintoista seurata :) ihania ovat!

  VastaaPoista