sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Haasteen 5 julkistus

Lisään tähän alkuun Vinkelishopin Hanna-Kaisan korukuviin linkin  
kun hänellä oli konevaikeuksia!  


***************

Nyt on siis koittanut haasteen julkistuspäivä ja ainakin lähes kaikki korut ovat valmiina :-)
Ehkä kaikki eivät vielä ole näin aamusta blogeissa esittelyssä, mutta varmasti ilmestyvät päivän kuluessa. Minä yritän ottaa korustani paremman kuvan, joten se ei vielä ole esillä blogissa.

Nimilistan blogiosoitteineen löydätte tuosta alempaa.
Kannattaa kiertää katsomassa, miten upeita töitä on haastehelmistä tehty!! Olen aivan innoissani teidän taidoistanne, osallistujat :-D

***************

Tässä alla sitten Suntsan korukuva; hänellä ei ole blogia niin mukava saada kuvitusta tännekin :-)
Hieno vai mitä!

20 kommenttia:

 1. Onpas kauniisti punottu!! Upeaa Suntsa!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, ihana tuo punottu nauha. Hienoa, nyt vaan oma blogi pystyyn ;D

  VastaaPoista
 3. kesti hetken aikaa tajuta miten tuo linkki asettuu mutta kun tajusin niin lamppu syttyi päässä, tuohan on tosi hieno idea ja varmasti näyttävä kaulalla

  VastaaPoista
 4. Minäkin pidän tuosta punotusta nauhasta, ja kokonaisuudesta. Lukko ja linkki jäävät nähtävästi kivasti sivuille.

  VastaaPoista
 5. Hopeakätköön terveisiä (en pääse sinne kommentoimaan) koru on huikean ihana

  VastaaPoista
 6. Punontaan kiinitin ensin huomion,
  sitten tykkään siitä kun lukon keksii laittaa sivulle. Niin blogi vaan pystyyn :)

  VastaaPoista
 7. Värien iloittelua täälläkin ja materiaalien yhdistämistä :) ja kaikki passaa hyvin yhteen. Tää koru olis kiva nähdä kaulassa :)

  VastaaPoista
 8. Levollinen ja kauniit värit!
  Tein kurkistus- ja kommentoimiskierroksen haasteeseen osallistuneiden blogeissa. Siis aivan huikeaa osaamista! Oli tosi mielenkiintoista nähdä kuinka paljon kauniita ja erilaisia koruja oli valmistunut. Hieno kokemus!

  VastaaPoista
 9. Blogi koruille tämän jälkeen :D Nuo punotut nauhat ovat jotenkin alkaneet silmään pistämään, hyvällä! tässäkin korussa se tuo keveyttä ja vaihtelua korulle! Tykkään myös kokonaisuudsta!

  VastaaPoista
 10. Kiitti kiltit kommentoijat.:) Kahlasin kaikki tähän asti valmistuneet haastetyönne, ja kaikilla oli aivan loistavia ja todella suuritöisiäkin töitä. Ihana tämä haastejuttu!

  Erityisesti haluan kiittää nyt Magsia, jonka olen melkein ominut itselleni "koruemoksi". Sain häneltä ison läjän ihania värkkejä tähän työhön, ja oli tarkoitus käyttää niitä vähän enemmänkin, mutta pitkä tarina muutti vähän suunnitelmia. Korun kokosin ja kuvasin tosi kiireellä myöhään eilen, ettei jäisi viime tippaan. :)

  Tuo nyöri-idea on suoraan hänen aikaisemmista töistään matkittu. Nyörin sininen mokkanauha on Magsilta (Siis nämä hän oli tilannut tietty HelmiQ:sta), halkaisin sen vain ja letitin turkoosin nahkanauhan kanssa. Samoin Magsilta nuo savunväriset lasihelmet, putkihelmet ja linkki. Tämä nyt käyttämäni lukko on muuten ostettu HelmiQ:sta noin vuosi sitten kun ostin elämäni ensimmäiset korutarvikkeet "korutarvikepyhiinvaellusmatkalla", joten sopii siksikin teemaan. :D Mukana vielä hopeoituja osia, howliitteja ja lapis lazulia.

  Ihan kivasti koru asettui kaulalle, mutta tarttis olla vähän nuorempi ja kauniimpi kaula malliksi, mutta ei nyt ole tähän hätään. :D

  Niin, ja siitä omasta blogista vielä. Mags olisi jopa auttanut minut siinä alkuun, mutta pelkään, etten ehtisi saada sinne mitään näytettävää. Mutta katselaan...

  VastaaPoista
 11. todella kaunis koru Suntsalta <3 mäkin tsemppaan oman blogin perustamiseen.. eihän sen tarvitse niin usein päivittyä jos kuitenkin silloin tällöin on jotain näin upeaa esiteltävää ;)

  VastaaPoista
 12. Kaunis työ Suntsalla =) Tykkään!

  Minäkin sain vihdoin omani julkaistua. Kirjoitin tekstin ainakin kaksi kertaa, mutta blogger ei tallentanut edes luonnoksiin mitään vaan heitti kaiken bittitaivaaseen. ARG!

  Vierailen muiden blogeissa vähän kerrallaan kun tänään meni paljon aikaa pelkästään julkaisemisen kanssa. Tiskivuori odottelee ja jos haluaa huomenna syödä aamiaista olisi syytä tehdä sille jotain ;)

  VastaaPoista
 13. Ihan mahtava koru, tykkään noista lapis lazul- helmen sinisestä, hyvin sopii riipuksen siniseen. Tykkään ! :)

  VastaaPoista
 14. moikka
  vinkelin hanna-kaisa on saanut korun valmiiksi mutta netti pois käytöstä tilapäisesti ja kuvan voisin laittaa kännykästä sähköpostiin kun se tulee.
  t:susa

  VastaaPoista
 15. Kiitos Susa, kun kävit kertomassa vinkelin hanna-kaisan terveiset! Innokkaasti odottelemme hänenkin koruaan, ja aika kärsivällisestikin ;-D

  VastaaPoista
 16. Lisäystä viellä,
  Sähköpostiosoitetta ei osattu löytää mutta kuvat ovat sivulla http://www.facebook.com/pages/vinkelicom/102715639799908?v=wall
  t:susa

  VastaaPoista
 17. Kiitos Susa, lisäsin linkin tuonne päivän tekstin alkuun! Käykäähän kamut katsomassa; mulla ei valitettavasti ole feissari-identiteettiä ;-D
  niin sanon tänne, että hyvältä näytti!

  VastaaPoista
 18. Kiva idea ja toteutus tässä korussa! Kiva tuo punontakin! :)

  VastaaPoista
 19. NIRUNARU, KIITOS!!!

  Suntsa, Kauniisti olet yhdistänyt helmet ja nyörit. Nam!

  VastaaPoista
 20. http://vinkeli.blogspot.com/2011/02/korukoplan-haastekoru-5.html
  Jee sain netin taas toimimaan, loppui masiinasta veto perjantaina ja sitten en voinut postata mitään korukuvia blogiini mutta onneksi ystävä auttoi ja sian edes kehnon kännykuvan vinkelin facebook sivulle esille. Nyt siiskoko kuvasarja ja vähän paremmat kuvat blogissani!

  VastaaPoista