tiistai 16. huhtikuuta 2013

Jaksettaiskos?

Kuka muu kuin osallistujat muistaa vielä kahden vuoden takaisen haasteen, jossa viiden naisen voimin tehtiin yhdessä koruja, jokainen aloittaen riipuksella, jota sitten toiset osallistujat kukin vuorollaan jatkoivat ja jokainen sai oman riipuksensa ympärille kehkeytyneen korun aarteekseen?

Tässä linkki niihin valmistuneisiin koruihin -klik-
Tässä kyseisen haasteen alkutiedot, valitettavasti kuvat kadonneet -klik-
mutta tekstistä selviää kuitenkin mikä oli ideana.


Se oli aivan mielettömän ihana, innostava projekti ja jokaiselle jäi upea koru, täynnä mitä ihmeellisimpiä pikku yksityiskohtia. Aivan huikeeta! Aikaa meillä kului n.6-7 viikkoa aloituksesta.

***

Olisiko teillä voimia ja innostusta samanlaiseen haasteeseen? Vai joko kevättyöt painaa päälle?


Voisitte jättää ajatuksia kommenttilootaan ja annan taas muutaman päivän aikaa; katsotaan sitten, onko kiinnostusta ja miten viiden hengen ryhmät jaetaan, jos halukkaita on runsaasti.
(Edellisellä kierroksellahan Niina Koruista ja Kommervenkeistä keräsi ykkösryhmän ja toinen ryhmä syntyi silloin ideasta kiinnostuneille ilmoittautuneille.)
Ja jokaiselle viiden hengen ringille täytyy myös löytyä oma vetäjänsä, joten kiinnostuksensa vetäjäksi voisi myöskin kertoa.

Mutta käykäähän ensin lukemassa nuo linkkien jutut ja palatkaa ajatuksinenne kommenttiosioon, kiitos :-)

Pienenä sivuhuomiona: tällaisessa projektissa täytyy siis olla valmistautunut käyttämään tarvikkeita ja hiukan rahaakin oman korun lisäksi neljään muuhun ja postituksiin - toki materiaaleja ei kukaan etukäteen määritellyt ja koruntekijät tuntien, niitä helmivarastoja varmaan jokaisella on yllin kyllin :-D
Uskon joka tapauksessa, että projektista saatu ilo on moninkertainen kuluneeseen materiaaliin nähden!

**
Muoks. 20.4. Siirreellään tätä haastetta tuonnemmaksi, mutta kiinnostuksensa voi silti ilmaista!



sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Katse hiuksiin!

Tai ainakin päähän ja koruihin!

Tänään siis julkistetaan allamainittujen rohkeiden ja reippaiden koruntekijöiden blogeissa hiuskoru-haasteen valmiit työt. Ikävä, että aiheen ehdottajat eivät osallistuneet!

Jaana
Eila
Outiriina
Ninni

Helmi
Helmiainen


Laitan oman tekeleeni tällä kertaa tänne koplan blogiin, koska Magskorussa on BSBP-helmivaihtohaasteen korut nyt esillä, en halua sekoittaa mahdollisia vieraskielisiä kävijöitä.
Harmi vaan, että tuli taas nämä hämärät säät, niin kuvatkin on valottomia, koska perjantainahan minä tämän vasta sain tehdyksi, aurinkoisten päivien mentyä. Eikä mulla ollut mannekiiniakaan, joten mielikuvituksellenne töitä :-D

***

pinnejä, kuva Cailap

En ole koskaan käyttänyt edes pinnejä hiuksissani, olin aivan hukassa aluksi.
Sitten yritin kuvitella, mitä ehkä saattaisin päähäni laittaa, vaikkapa vappuna tai johonkin hassunhauskaan kesäjuhlaan...

Kiepautin keiju-tiaran metallilangasta ja päällystin sen risasilkki-nauhalla (suom. sari-silkki-).
Ensiksi kokeilin koristeeksi tuota huovutettua kettua, mutta vaihdoin sitten viistehiotun vuorikide-pisaraisen. Tämän enempää kuorrutusta en varmasti kykenisi käyttämään :-D